Restauracja Koi, Oderzo, Włochy
Azjatycka elegancja z produktami firmy EGGER.
![](https://d1cvtajkxcatn5.cloudfront.net/cache-buster-164864692110/pl/realizacje/egger/koi_restaurant_oderzo/3899209/image-thumb__3899209__hero-half-image/JAF_Egger_koi_restaurant_oderzo%20%281%29.6c37a473.jpg 1x, https://d1cvtajkxcatn5.cloudfront.net/cache-buster-164864692110/pl/realizacje/egger/koi_restaurant_oderzo/3899209/image-thumb__3899209__hero-half-image/JAF_Egger_koi_restaurant_oderzo%20%281%29@2x.6c37a473.jpg 2x)
Klient / inwestor: Ren Chaofeng & C. sas, Oderzo (IT)
Architekt: Studio Santin, Arch. Roberto Santin, Caneva (IT)
Wykonawca: Bidue Di Bressan & Barazza S.N.C., Sacile (IT
Zdjęcia: © Nicola Venturuzzo
Azjatycka elegancja z produktami firmy EGGER.
Architekt Roberto Santin wykorzystał strukturę synchroniczną Feelwood firmy EGGER do zaprojektowania japońskiej restauracji Koi w mieście Oderzo we Włoszech. Dekory H1180 ST37 Dąb Halifax naturalny oraz H3406 ST38 Modrzew górski antracytowy dodają wystrojowi restauracji naturalności, stanowiąc dopełnienie azjatyckiego stylu na stołach, blacie recepcji i okładzinach ściennych. W restauracji w oryginalny i pomysłowy sposób wykorzystano dekor EGGER Eurolight. Architekt zdecydował się na jego niestandardowe zastosowanie. Płyty o dopasowanym wzorze użyto jako ścianek działowych, które dają poczucie prywatności, nie tworząc przy tym oddzielnych przestrzeni.